Dolar
BIST 100
10,082.77
15.02.2024

Bitlis'in Hizan ilçesinde Evde Sağlık Birimi ekipleri, kimi zaman metrelerce karın bulunduğu yolları aşarak kimi zaman kilometrelerce yürüyerek köylerdeki hasta ve yaşlılara ulaşıyor. Hizan Devlet Hastanesi Evde Sağlık Biriminde görevli sağlık çalışanları, ilçe genelinde sundukları sağlık hizmetinden yararlanan 82 kişiye ulaşmak için çetin kış koşullarıyla mücadele ediyor. ( Şener Toktaş - Anadolu Ajansı )

Fotoğraf: Şener Toktaş

Bitlis'in Hizan ilçesinde Evde Sağlık Birimi ekipleri, kimi zaman metrelerce karın bulunduğu yolları aşarak kimi zaman kilometrelerce yürüyerek köylerdeki hasta ve yaşlılara ulaşıyor. Hizan Devlet Hastanesi Evde Sağlık Biriminde görevli Dr. Selami İnalkaç (ortada), birimde 6 yıldır görev yapan hemşire Sakine Muvafık (sağ 2), diyetisyen Gizem Kılıçlar (sol 3), AA muhabirine açıklama yaptı ( Şener Toktaş - Anadolu Ajansı )

instagram_banner

Türkiye’den, dünyadan, havadan, karadan, hayatın tam merkezinden en güçlü kareler Instagram hesabımızda. Takip edin.

En Yeniler